Följ Secure State Cyber

Secure State expanderar och söker fler cybersäkerhetsexperter

Pressmeddelande   •   Sep 15, 2017 17:15 CEST

Företaget Secure State, verksamt inom cybersäkerhetsområdet, befinner sig i en mycket expansiv fas. Efterfrågan på företagets tjänster har ökat konstant och man räknar med att anställa 5-8 nya medarbetare i Stockholm och Norrköping de närmaste månaderna. ”Vi expanderar och söker nu fler cybersäkerhetsexperter till våra specialistteam. Vi söker både tekniska resurser och seniora managementkonsulter, säger Ulrika Nilsson, VD för Secure State. Vårt fokus är att hjälpa våra kunder att skapa ett systematiskt och effektivt informationssäkerhetsskydd. Det gör deras verksamheter motståndskraftiga och effektiva.”

Företaget har arbetat med informationssäkerhet i mer än 10 år. Företagets kunder är främst stora internationella företag i privat sektor samt myndigheter, landsting, kommuner och försvar. Erfarenhet från offentlig sektor och energibranschen är meriterande.

Länk till annons: http://www.securestate.se/Nyheter.html

Secure State är ett utpräglat kunskapsföretag. Vi är specialister på att jobba proaktivt med avancerad informationssäkerhet. På hög nivå både nationellt och internationellt. I partnerskap med både privata aktörer och offentliga verksamheter som myndigheter, försvarssektorn, kommuner och landsting skapar vi tillit till system och processer för att uppfylla deras behov av långsiktigt hållbara lösningar.

Secure State har ett certifierat verksamhetsledningssystem som omfattar kvalitet, miljö, arbetsmiljö och informationssäkerhet. Företagetstartades 2005 och har kontor i centrala Stockholm och Norrköping.